Sälja veteranbil på asta

Sälja veteranbil på auktion. Samlarbilar fino a Salù

veteranbil-till-auktion Sälja veteranbil på asta in Sverige, utomlands

 

La vendita del tuo veterano o la raccolta dell'asta può essere un'idea perfetta. Per vedere se c'è una buona idea di vendere un biglietto all'asta, è necessario che il tuo biglietto passi su una o più descrizioni.

# Questo è finito sull'immagine, specialmente se ci sei. Se non c'è spazio vuoto su di te, gli uomini hanno una massa di spackelblåsor o rostbubblor che devono essere visualizzati sull'immagine.

# Din veteranbil har ett eller flera dolda fel som inte visar sig förrän man kört en liten stund. Ex att temperaturmätaren visar fel och bilen kokar dopo 15 min. Eller att den är omöjlig att starta när den är varm. (Förmodligen för att jordflätan har dålig kontakt).

# Il sottoscritto del tuo entusiasmante è un gioco con gli orli rostlagningar che penslats över med riktigt tjock rostskyddsmassa.

# Oggetto di ristrutturazione che viene scavalcato da un albero, anche se sei in caduta libera.

asta bilar

Se hai un veterano che passa in una delle nostre descrizioni avanzate, ti posso consigliare vivamente di vendere all'asta. Anche se compri con una delle mie aste seriösa, fai acquisti. E questo non è tutto perfetto per colpire.

Acquista veterano all'asta

Om du nu funderar på att köpa din nästa samlarbil på auktion. Då skall du sätta dig ner och fundera lite på vad du tror det är for typ av bilar som hamnar på en auktion. Och om du vill ta den risken att köpa en sådan bil. Jag har från kunder haft flera veteranbilar som platsade i någon kategori ovan som skickades till auktion. Ingen av deras defekter nämndes i auktionsfirmans fina beskrivning och de såldes to overtande köpare.

Cosa vuoi comprare o comprare per un'asta?

Alla auktionsbolag har olika villkor. Men du skall läsa dem väldigt noga. Till det företag som jag lämnade bil till läste jag några saker i den fina texten. Och om jag hade vetat det innan hade jag aldrig lämnat bilen fino all'auktion.

Om bilen inte blir såld på auktionsdagen så har auktionsfirman rätta att ha kvar bilen i upp till 6 veckor i sina lokaler for att försöka sälja den till ditt reservationspris. Under tiden måste du ha den försäkrad. Du som säljare står naturligtvis för alla transporter tills bilen blivit såld. När min bil blev såld hade auktionsfirman rätt att vänta med utbetalning till mig i 8 veckor. Och det tog ändå längre än så tills jag fick en check skickad till mig som banken behövde två veckor på sig att lösa in! Tänk på att det kan förkomma att även måste betala skatt på köp eller sälj arvode. Än en gång, läs alla villkor INNAN du skickar din bil till auktion. Och för dig som köpare gäller samma sak. Läste i en auktionskatalog. "Bilarna som säljes är endast för att se på" Det vill säga att funktioner som att den har en växellåda inte är nödvändigt.

Om du har en bra bil är det bättre att lämna den till en seriös handlare på förmedling om du inte vill sälja den själv. Och av samma anledning som att du inte skulle sälja ditt hus utan att anlita en mäklare skall du även anlita en mäklare för din veteranbil om den har ett högre värde. Las mer om formazione di veteranbilar här.

Kända auktionsföretag per entusiastbilar
RM Sotheby's
Bilweb
PS, contattaci

Newsletter

Iscrivendoti alla nostra newsletter aziendale sarai sempre aggiornato sul nostro ultimo inventario di veicoli!
* obbligatorio

Le Lingue

en English cs Czech da Danish nl Dutch fr French de German it Italian no Norwegian pl Polish es Spanish sv Swedish